Hej alla Riesenvänner !

Lotta Persson heter jag och har övertagit stafettpinnen som ordförande i Riesen i Väst efter Peter Lind. 

Lotta_ordf_1.jpg

Känner mig glad över att vara ordförande i RIV och tackar för förtroendet. Vill också passa på att tacka Peter för ett mycket bra arbete under många år för vår fina förening.

Nu hoppas jag att våren snart är här, känns som vi väntat på den väldigt länge.

RIV startar upp säsongen med Vårläger på Tånga Hed den 27 april – 1 maj där jag hoppas att få träffa många av er och era fyrbenta kompisar.

Det är viktigt att alla känner att man får ut något av våra läger då vi erbjuder både lydnadsträning och träning i bruksgrenar. Har ni några önskemål eller synpunkter så tveka inte att höra av er.

I maj kommer Riesen SM att hållas i Värnamo, hoppas på riktigt många anmälda och om man inte tävlar kan man komma och heja på våra fina ekipage.

Ni får inte missa årets höjdpunkt, Riesenlägret i Kopparbo alltid vecka 29. För att inte missa något som händer i vår förening kan ni gå in och titta på kalender som uppdateras med nyheter.

Ha en riktigt härligt vår och sommar och som sagt hoppas jag snart får att träffa många av er.

Stora Riesenhälsningar från Lotta

Ordförande i RIV

 

PS 

Kom ihåg att ni alla kan ansöka om SRSKs tävlingsbidrag! SRSK har avsatt totalt 80 000 SEK till en Fond som alla Riesenägare som är medlemmar i SRSK kan söka för att ta ett steg till i tävlingskarriären - fundera, kolla efter utbildningar, kurser etc som skulle hjälpa just dig och din hund - och sök bidraget :)

Läs mer om utbildningsbidraget här:
http://www.srsk.se/…/2-uncategori…/97-utbildningsbidrag-srsk